Loading

Тенденции в пролетните обувки за 2021-ва

Местоположение

Galdini Shoes
Никола Войводов Враца
Bulgaria

Настъпващата пролет ще очарова дамите с новите тенденции при обувките, съчетаващи удобство с отличителна визия. Блясък, пайети, змийски и кроко мотиви, интересни акценти и декорации, дизайнерски решения бележат новите колекции обувки за пролетта на 2021 година.

Завръщането на платформите

През пролетта на тази година платформите превземат модните дефилета и улиците, превръщайки се в неотменна част от гардероба на дамите. Притежаването на чифт пролетни обувки или сандали с платформа е must-have за всяка жена. Новите модели обувки с платформа впечатляват с акценти, декорации и бродерии, разположени дори по платформите. Елегантните остри дамски обувки с ток също са с добавена платформа за повече удобство и минимално натоварване на ходилото. Платформа наблюдаваме и при спортните обувки – сникърси, кецове, маратонки, които ще ни зарадват с олекотени ходила и изключителен комфорт.

Тенденции при ежедневните модели дамски обувки за пролет 2021

Ежедневните обувки през пролетта на 2021 година се отличават с удобен дебел ток със средна височина, змийски или кроко мотиви, пастелни или класически цветове. Не са изключение пъстрите и свежи разцветки и принтове, доставящи настроение на притежателките им.

Ключовата дума при дамските ежедневни обувки тази пролет е комфорт, но запазвайки елегантността и стила на обувката и давайки възможност тя лесно да се съчетае с ежедневния, елегантния или спортно-елегантния стил на обличане. Моделите, изработени от перфорирана кожа, са хит, предоставящ не само удобство и възможност кожата на краката да диша, но и подчертават индивидуалния стил, и впечатляват с дизайна си.

Тенденции при спортните модели дамски обувки за пролет 2021

Кецовете, сникърсите и маратонките тази пролет предлагат цялата гама цветове, за да удовлетворят всеки вкус. Комбинацията от качествени материали, вложени в изработката им, съчетана с акценти, взети назаем от официалната мода (като пайети и бродерии), ги превръща от спортна обувка в истинско бижу, достойно за много поводи и подходящо както за ежедневието, така и за офиса. Платформите, олекотеното ходило и естествените материали, от които са изработени, осигуряват комфорт, а интересните акценти привличат погледа и очароват дамите. Бродерии, ципове, ефектни детайли, елементи със змийски принтове или блясък изненадват и придават на моделите непринудена женственост и чар.

Новите модели са решени както в класически тъмни цветове, така и в пастелни закачливи момичешки нюанси. Модерни са и съчетаването на различни цветове, както и крещящите и наситени разцветки. Белите кецове продължават да са на гребена на модната вълна. Нежни и подходящи и за рокля в топлия пролетен ден или декорирани с ципове и катарами за по-спортен вид, те са перфектният избор за пролетта. Екстравагантните дами ще открият и модели спортни обувки, изработени изцяло от блестяща кожа, както и лазерно перфорирани, които носят доза лукс.

От какви материали са изработени дамските пролетни обувки?

Естествена кожа, лакът и велурът, мрежите, лазерно изрязана кожа са сред най-хитовите тенденции при обувките тази пролет. Високото качество на материалите гарантира удобство, комфорт и дълъг живот на обувката. Моделите спортни обувки също се предлагат, изработени от естествени материали, за изключителен комфорт и възможност за ходилата да дишат. Омекотени стелки, гъвкави и олекотени ходила допълнително облекчават краката и предполагат дълго носене за дълги пролетни разходки без дискомфорт.

Снимки