Loading

През месец ноември миналата година, в радомирския комплекс „Гъпляница” била обрана лятна кухня, собственост на 79-годишна местна

От сградата били откраднати фритюрник, електрическа скара и хранителни продукти. В резултат на проведеното разследване е установен извършителя – 35-годишната З.С. от гр. Радомир. Жената е криминално проявена и позната с кражби. Повдигнато й е обвинение и й е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Радомирски полицаи задържаха двама за кражби. Вчера, в районното управление бил подаден сигнал от 48-годишен радомирец, за извършена кражба на бензинови триони от фургон в с. Драгомирово. Огледът на място показал, че е разбитата врата на метален фургон и са откраднати 3 бензинови триона от различни марки.

Жител на село Байкалско се оплакал, че е откраднат лекият му автомобил марка Рено „Клио”, който бил паркиран пред жилищен блок в радомирския квартал „Тракия”.

Органите на реда предприели незабавни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия. Работата им се увенчала с успех. Реното било открито катастрофирало в с. Байкалско. В него са намерени бензиновите триони, откраднати от с. Драгомирово. Като заподозрени за кражбите са задържани 19-годишният Т.М. от гр. Вълчедръм и 14-годишно момче от с. Байкалско. Т.М. е с 24 часова полицейска мярка.

източник: