Loading

Отново протест на пътници пътуващи с БДЖ в направление София - Перник- Радомир - Кюстендил, Дупница

©
Пътници, натъпкани като...

zaPernik.com, благодарение на своята над 20 000 читателска армия отрази и днешният протест на пътниците, които не желаят да бъдат третирани като овце. На пътниците, които си плащат, за да пътуват като хора. Защото дори и добитака пътува по-конфортно отколкото клиентите на БДЖ. 

Днес отново перничани показаха характер и спряха движението на БДЖ на гара Захарна фабрика, несъгласни с политиката на компанията да пуска малък на брой мотриси, които не могат да поемат пътникопотока в пиковите часове.
Информация от 19.20 часа:
Влакът за Кюстендил е тръгнал от гара Захарна фабрика.
Информация от 19.11 часа:
Спрените влакове на гара Захарна Фабрика станаха отново два. Първо бе спрян София-Перник-Кюстендил, сега спрян е и София-Перник на 19.00 часа.

Информация от 19.04 часа:
Влакът София- Дупница бе пуснат от протестиращите на гара Захарна фабрика преди минути. Влакът за Перник и Кюстендил все още е блокиран от недоволни пътници.
Информация от 18.53 часа:
Втори влак е арестуван от протести на гара Захарна фабрика, научи току що zaPernik.com.

Информация от 18:40 часа:
Полиция е започнала изискване на личните документи на протестиращите на гара Захарна фабрика пътници, които блокираха движението на влака София - Перник, след като бяха натъпкани отново от БДЖ в малка мотриса.

Информация от 18.28 часа:
Пътници на влака София - Перник отново арестуваха мотрисата на гара Захарна Фабрика, предаде репортер на "За Перник",позоваващ се на хора от мястото на събитието.

Причината отново е, че влаковете са претъпкани и няма място да се качат всички пътници.

Недоволните клиенти на БДЖ са слезли от влака и са застанали до линията. Има полиция, която обяснявала на хората, че това, което правят не е правилно.

Има пътници от влака, които негодуват, че си губят времето, но в България овчедушието е заложено в доста от нас.

Източник: ZaPernik.com