Loading

Охранителните камери заснели бандюгите, опитали да оберът клона на ОББ в квартал "Изток"

Районният прокурор на Перник Бисер Ковачки съобщи, че опитът за обир в банковия клон на ОББ в квартал" Изток" е извършен от група, която е била заснета от охранителните камери. На терен продължава да работи специализирана следствена група с участие и на прокуратурата.

Крадците счупили входната врата на банката и нахълтали в помещенето, но веднага се е задействала алармената сигнализация и апашите избягали от местопрестъплението. Банковият клон е разположен в оживена част на най-големия пернишки квартал, в съседство с клона на ДСК, откъдето през миналата година крадци се опитаха да задигнат банкомат.

От централата на ОББ също изпратиха информация до медиите, в която се уточнява, че става дума само за материални щети, нанесени на помещенето. До отстраняването им клиентите ще бъдат обслужвани в централния банков клон на площад "Кракра" в Перник. Ръководството на ОББ благодари на местните органи на реда за бързата им реакция и ще продължи да им оказва пълно съдействие в хода на разследване./ZaPernik.com/