Loading

Козметична фирма отваря благотворителен щанд

Нова вълна от благотворителни инициативи започват в помощ на 12-годишният Иво Ивов от Радомир. Момчето страда от рядко онкологично заболяване и са необходими средства за лечението му.

Само преди ден малчуганът бе опериран в Германия, интервенцията извърши д-р Маджид Самии и, за щастие, тя бе успешна. Хирургът премахна един от 8-те тумора на Иво. Сега обаче се налага спешна операция на още едно образувание. Изготвена е нова оферта за отстраняване на тумор от ухото на детето. Необходимата сума е 50 000 евро.Операцията не може да бъде извършена в България заради риска който крие.

Спортен клуб „Академията” организира благотворително парти под наслов Dance4Hope. Събитието ще е в София в спортния бар на улица „Тодор Александров”.
Партито ще се проведе в петък – 11-ти април с начален час 21. Входът е безплатен, но на бара в овалната зала ще има поставена специална кутия за дарения. Всички средства събрани в нея ще бъдат дарени на Иво.
За доброто настроение на гостите ще се грижат вече добре познатите Soulplay и Koko D, а освен тях в петъчната вечер присъстващите ще се насладят на изявите на Борислав Павлов, Георги Стефанов и Стефан Йорданов.

По идея на Вени Орлова пък козметична компания Oriflame ще дари продукти, които да бъдат продадени с благотворителна цел. Мобилен щанд ще бъде изграден в центъра на Радомир на в петък – 11 април.

POSTBANK
BG47BPBI79404078032501
Титуляр на сметката: Иво Ивов Христов

mirogled.com