Loading

Иво Ивов от Радомир, който страда от множество тумори, се прибра в родния си град след две спешни операции

За сега нова хирургична интервенция за 12-годишното момче не е предвидена, съобщава майка му Милена Димитрова в социалната мрежа.

„Имаше две тежки операции, но излезе победител и за пореден път ни показа, че може да се справи с всяко едно препятствие ! Щастлив е, защото се видя с приятелите си, видя любимия си мотор…Най-добрата новина е, че болките в крака изчезнаха и вече спи спокойно през нощта“, пише майка му.

Въпреки това Иво продължава да се нуждае от финансовата подкрепа на съгражданите си, защото му предстоят скъпи прегледи в клиниката в Германия, където бе опериран. Контролите са на 3 и 6 месеца.

„Остава само да се молим и да вярваме, че растежа на туморите ще спре и всичко лошо ще остане зад гърба му! Нека му пожелаем една прекрасна ваканция изпълнена с много усмивки и хубави моменти ! И разбира се, скоро да го видим на мотор !“, завършва обръщението си към радомирци Милена.

Иво страда от много рядко заболяване. Тялото му образува тумори и процесът ще продължи до 18-годишна възраст. В момента гръбначният му мозък е опасан с образувания. Предстои те да бъдат премахнати отново в клиниката в Германия.

Дарителска банкова сметка:

POSTBANK

BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов

Pay Pal: [email protected] – Милена Димитрова (майката на Иво)

mirogled.com