Loading

ГЕРБ регистрираха пернишките си листи

Двете най-големи партии ГЕРБ и БСП регистрираха днес листите си за народни представители от Перник.
Водачът на листата от ПП ГЕРБ-Перник- Делян Добрев регистрира кандидатите за народни представители в 12.00 часа днес в РИК.

Както вече сайта писа, втора след бившият министър в листата на ПП ГЕРБ-Перник е народния представител в 41 НС Ирена Соколова,трети е заместник областния управител Радослав Йорданов.Следват Светлин Иванов,Пламен Ангелов,Анна Цветкова,Иво Иванов и Даниела Владимирова. Ексминистър Добрев сподели, че се гордее с листата.

Тя е много балансирана и дава възможност да бъдем компетентни във всяка една област. „Кампанията тепърва започна и ще имаме възможност да говорим за конкретните приоритети на региона. Благодаря на колегите от организацията в Перник затова, че са ми гласували такова доверие и са се обединили около моята кандидатура,каза днес Делян Добрев и допълни:”Аз разбира се ще направя всичко възможно по силите си да помогна за спечелването на изборите в Перник. Мотивът да бъда номиниран от Перник е, че най-важната тема в държавата е икономическото развитие. В момента ние трябва да гарантираме една бързо растяща икономика в следващите четири години, защото единствено високия ръст на икономиката може да гарантира високи доходи“, сподели още Добрев.Той каза,че че цялото общество трябва да е видяло правилното решение относно АЕЦ Белене, тъй като и в момента има излишък на електроенергия и допълни, че България няма възможност да финансира АЕЦ Белене. Пред местните журналисти Делян Добрев каза:“Бързо растяща икономика означава повече инвестиции. Перник има доста добро географско положение, близо е до София. На първо място повече инвестиции, на второ място повече износ. В Перник има доста големи структуропределящи компании, за които е много важен износа, като например „Стомана-индъстрийз”.За тях е много важно цената на енергийния ресурс.В края на миналата година подписахме договор директно с „Газпром” без наличието на посредници, с който успяхме да намалим с 20% цената на газа. Сумарно това прави около 300млн. долара спестени пари за българския бизнес и българското общество годишно. Вложихме неимоверно много усилия за добив на местен газ, който е с 35% по-евтин. Ето всички тези конкретни наши усилия подкрепят конкурентноспособността на всяко едно предприятие и ще му помогнат да разшири своята дейност, евентуално да наеме и нови хора в производството. Усилията в тази посока ще продължат“, сподели водачът на листата на ПП ГЕРБ в Перник Делян Добрев.

Утре в 12.00 часа той ще се срещне с членове на партията,областното и общинското ръководство на ГЕРБ в Перник в офиса на партията на ул.“Н.Цанов./zapernik.com/