Loading

Двама блъснати в радомирско. Виновникът избягал

38-годишен жител на с. Дрен е с тежки травми след като е самокатастрофирал. Инцидентът е станал вчера, около 18,00 ч. в гр. Радомир. Мъжът управлявал лек автомобил „Ланчя” и най-вероятно поради движение с несъобразена скорост изпуснал управлението на колата и се забил в железобетонен стълб. От удара е получил различни разкъсно-контузни рани в областта на главата, без опасност за живота.
- 49-годишна перничанка е пострадала в землището на с. Дебели лаг. Водачът, който я е блъснал напуснал местопроизшествието.
Сигналът за пострадалата е получен от радомирската болница, където 49-годишната С.М. била приета по спешност. Полицаите изяснили, че жената вървяла по пътното платно в с. Дебели лаг. В този момент завалял пороен дъжд и същата била блъсната от лек автомобил, който не спрял и напуснал местопроизшествието. С.М. има различни наранявания в областта на главата, като е настанена в хирургично отделение на пернишката многопрофилна болница за активно лечение „Р. Ангелова”.
От РУП – Радомир умоляват гражданите, станали свидетели на катастрофата или имащи информация за извършителя, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана.