Loading

BioBizz почви за градинари - отличници

Подобно на хидропониката, така нареченото "биологично" производство на култури уверено се превръща във все по-популярен метод за отглеждане на растения на закрито, при изкуствено осветление. По този начин се постига реализирането на висококачествена, екологична продукция с отличен вкус и аромат. Освен това, не е необходимо да регулирате нивото на pH, а това неимоверно много улеснява грижите. Едни от най-популярните субстрати за постигането на всичко това са почвени смеси BioBizz.

Гамата на холандската компания BioBizz се състои само от сертифицирани органични субстрати, торове и специални добавки. Тоест, продуктите BioBizz не съдържат нищо друго, освен естествени съставки, изготвени в съответствие с европейските стандарти за биологично земеделие и напълно готови за употреба. Продуктите на компанията са много популярни сред производителите, които предпочитат биологичното отглеждане. Линията включва всички основни съставки за любимите ви растения, но днес ще разгледаме по-подробно два от най-известните ѝ продукти - BioBizz All Mix Soil и Light Mix BioBizz.

И двата вида са лесни за използване и гарантират отлични резултати, както в закрити условия, така и когато растенията се отглеждат на открито. Трудно е да се намерят органични торове с подобно качество, които да работят толкова ефективно, както прави това отличната BioBizz почва!

BioBizz се грижи за своите клиенти с отлична гама от първокласни органични хранителни вещества, които отговарят на възможно най-много критерии за сертифициране по целия свят и в Европа.

Органичният субстрат BioBizz Light

Той е напълно готов за употреба, така че го използвайте веднага след закупуването му. Почвената смес е с ниско съдържание на хранителни вещества и е специално разработена за вкореняване на резници, покълване на семена и ранен вегетативен растеж.

Обогатена почва BioBizz All Mix

All Mix BioBizz също е напълно готов за приложение. Този продукт е чудесен за разсаждане, тъй като е перфектно балансиран и ще даде на вашите растения сериозен енергичен тласък. Можете да разчитате, че BioBizz Soil работи отлично за здравословен растеж през цялата вегетативна фаза, като през първите няколко седмици не са необходими допълнителни хранителни вещества, а само вода. В началния период растенията използват повечето от наличните хранителни вещества от почвата Light Mix Soil. След около трета седмица вероятно ще е нужно да започнете да добавяте BioBizz Grow или BioBizz Bloom при всяка поливка. Някои производители използват Biobizz AllMix за покълване на семена предимно за бързо цъфтящи растения, за да се избегне ненужният стрес по време на пресаждането.

Light Mix или All Mix Biobizz?

Light Mix и All Mix BioBizz са създадени от възобновяеми източници на органичен компост, торф, отпадъци от земни червеи и перлит, за да осигурят кислород на кореновата система и да поддържат лека структура. Те съдържат и 5% субстратен компонент Pre Mix за пълна стимулация на биологичните процеси. И двете почвени смеси осигуряват на растението пълния набор от необходими активни хранителни вещества, стимулирайки биологичната активност, за да се развива то енергично, без нужда от допълнително торене. Ако искате да определите коя от двете почвени смеси е по-добрият вариант за растенията, които отглеждате, можете да експериментирате и с двете, а след това да отчетете резултатите. Производителите гарантират, че ще останете доволни при всички случаи.