Loading

Алекс с първи концерт в Радомир

Талантливата Александра Александрова се представи в Радомир с първи самостоятелен концерт. Младата певица, която предизвика възхищението на журито в "България търси таланти" още по време на кастингите, се представи в родния си град снощи с невероятно шоу под надслов „Защото те обичам... песен". Така тя благодари на съгражданите си за подкрепата, която й оказаха при участието й в „България търси талант".

Концертът беше организиран със съдействието на Община Радомир, а нейни партньори на сцената бяха Крил Веселинов и Милчо Соколов от дуета „Червено и черно".

Алекс поздрави с песен и баба си, и майка си, с което засвидетелства любовта си към тях и за всичко, което са направили за нея.

В края на концерта зам. кметът на общината Евдокия Асенова връчи на младия талант почетна грамота за творческите й постижения и изяви, допринесли за популяризиране и издигане авторитета на град Радомир.

Александра е само на 18 години, но вече е спечелила много награди. Започва да пее от четири годишна и участва в много конкурси. Мечтата на младото момиче е един ден да представя България на Евровизия. Кой знае, може пък точно тя да ни донесе победа.

 

 

 

Източник: http://ipernik.com/novini/9610.html

Снимки