Loading

41-годишен перничанин е загинал при катастрофа на пътя край село Прибой

Димитър В./41 г./ се движел с лек автомобил „Ланча”. Той обаче загубил контрол над возилото и се преобърнал в дере, като возилото се превъртяло няколко пъти. В резултат на катастрофата мъжът починал на място. В колата била и неговата съпруга. След преглед в МБАЛ „Р. Ангелова” – Перник жената била освободена без съществени наранявания.

Тялото на мъжът е закарано в съдебна медицина Перник за аутопсия. След нея ще стане ясно, дали починалият е бил употребил алкохол или причината за инцидента е друга

Започнато е досъдебно производство и работата продължава.

Столичанин пък е със счупени ребра след като падна от мотоциклета си. Инцидентът е станал на пътя Перник – Кюстендил, в района на радомирското село Извор.

48-годишният Иван Н. управлявайки мотоциклет „Сузуки” загубил управлението му и на ляв завой излязъл от пътното платно и се забил в странична канавка. Незабавно бил закаран в пернишката болница, където лекари установили, че мъжът има няколко пукнати ребра. Няма опасност за живота му.

На моториста също е взета кръвна проба за алкохол и е освободен за домашно лечение. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата.