Loading

Блог pr.radomir

Бродирана красота и цветя в Историческия музей на Радомир

На 8 май 2012 г.в Исторически музей Радомир бе открита изложба „ Гоблени и цветя“. С нея се слага началото на майските празници на културата в Радомир. В организацията участваха НЧ „ Напредък – 1895“, гр. Радомир, Женски клуб към читалището, Клуб на пенсионера, Исторически музей Радомир.

Честит рожден ден на заместник кмета на Община Радомир Любка Димитрова

Днес 2 май, заместник кметът на Община Радомир има рожден ден. Казват, че родените на тази дата притежават умереност, колегиалност, тънко чувство за хумор и справедливост. 

Екипът на Община Радомир пожелава на госпожа Димитрова здраве, късмет и много професионални успехи!

Наздраве!

Девети национален литературен конкурс „ Мария Смилова” ще се проведе в град Радомир

Община Радомир и НЧ „ Напредък – 1895”, гр. Радомир организират официална церемония за връчване на наградите на лауреатите от деветия литературен конкурс „ Мария Смилова” на 25 април 2012 г. от 17.00 часа в салона на читалището.

Кметът на община Радомир на общоселско събрание в село Извор

На 19 април 2012 г. кметът на община Радомир присъства на общоселко събрание в радомирското село Извор. Събралите се около 80 човека изказваха препоръки и задаваха въпроси, поставяха искания по проблеми, нерешени от последните 30 години и получиха подкрепата и уверението на кмета, че той и екипа му работи и ще продължава да работи усилено за подобряването на ежедневието на живущите.

Разпространи съдържание