Loading

Новини от Батановци

Разпространи съдържание
сайт на град Батановци и на жителите му
Обновен: преди 2 часа 5 мин.

Нов жесток удар понесоха близките на убития на Острова Денис Петков от Батановци

Нед., 16/07/2017 - 00:42

Всички обвинения срещу Михаил Добрев за убийството на 19-годишния младеж във Великобритания са паднали поради липса на доказателства. Прокуратурата нарекла смъртта на момчето „трагичен инцидент” и прекратила разследването, пише http://viaranews.com

Според следователите от Eсекс първоначалните данни сочели, че трябва да се търси виновник за смъртта на Денис, но по-късно раследването забуксувало и не били събрани достатъчно доказателства, съобщават английски медии.

„Става въпрос за трагичен инцидент, в който един млад човек изгуби живота си. През цялото време държахме семейството на Петков в България в течение с разследването”, съобщили от британската полиция. Към момента не се търси друг човек във връзка със смъртта на момчето.

19-годишният перничанин Денис Петков бе популярен юноша на „Миньор 1919“. По предварителна информация на 11 март т.г. той бил наръган по време на свада с участие на български роми на Острова. Денис отишъл в Англия на гурбет през месец януари тази година.

източник:glashatai.com

Категории: НовиниНаселено място: Батановци
Категории: Регионът

Влак прегазил болен човек в района на Батановци

Съб., 24/06/2017 - 01:51
Прикачен файлРазмер photo_verybig_52876.jpg111.69 KB

Мъжът е бил пенсионер, но работел в Перник. На 11 юни слязъл от влак заедно с колеги, но му прилошало. Извикана била бърза помощ, но той отказал да се качи в линейката и да бъде закаран в Пернишката болница. Тръгнал си към дома, но когато пресичал ж.п. линията при рампата под гарата, паднал. В това време минал влак, който го прегазил. Мъжът е починал на място.

Категории: НовиниНаселено място: Батановци
Категории: Регионът

Товарен автомобил е горял в град Батановци

Съб., 24/06/2017 - 00:34

Инцидентът е станал на 17.06.2017 г., в малките часове на нощта Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на Първо РУ Перник, която установява на място, че возилото е на 50 – годишен мъж от гр. Батановци. Пожарът е потушен от екип на пожарната.

Категории: ПожарнаНаселено място: Батановци
Категории: Регионът


radomironlinecom